آموزش

تهیه مایع حباب ساز ساده برای تولید حباب‌های ماندگارتر


خلاصه :

۱. ریختن آب داخل یک ظرف بزرگتر ۲. اضافه کردن شکر ۳. اضافه کردن مایع ظرف‌شویی یا صابون مایع ۴. استراحت دادن به مایع حباب ساز درست شده

مایع حباب ساز ساده برای تولید حباب‌های ماندگارتر

در این شیوه تنها با چند ماده اضافه، ماندگاری حباب‌ها را بیشتر خواهیم کرد.

مواد موردنیاز

  • 4 پیمانه آب گرم (950 میلی‌لیتر)
  • نصف پیمانه شکر (115 گرم)
  • نصف پیمانه مایع ظرفشویی (120 میلی‌لیتر)

آموزش درست کردن مایع حباب ساز ساده برای تولید حباب‌های ماندگارتر

با طی مراحل زیر، می‌توانید این مایع را آماده کنید.

1. ریختن آب داخل یک ظرف بزرگتر

پیمانه آب را داخل یک ظرف بزرگ با ظرفیت دو برابر حجم آب بریزید. دمای آب استفاده شده لازم نیست دقیق باشد، حتی می‌توانید آب داغ هم استفاده کنید.

برای کارایی بهتر پیشنهاد می‌کنیم از آب مقطر استفاده کنید.

2. اضافه کردن شکر

شکرها را داخل ظرف آب ریخته و خوب هم بزنید تا با آب ترکیب شوند. می‌توانید از یک ظرف درب‌دار استفاده کرده و برای ترکیب کردن شکرها، درب ظرف را بسته و ظرف را تکان دهید.

از شکر برای ایجاد حباب‌هایی ماندگارتر استفاده می‌کنیم.

3. اضافه کردن مایع ظرف‌شویی یا صابون مایع

در این مرحله از ساخت مایع حباب ساز باید مایع ظرف‌شویی را به آرامی به ظرف حاوی آب و شکر اضافه کنید. سپس با استفاده از یک قاشق یا نی بلند محلول را آرام‌آرام هم بزنید تا مایع ظرفشویی نیز به‌خوبی با محلول ترکیب شود.

توجه داشته باشید که در این مرحله هم زدن محلول باید به آرامی و با حوصله انجام شود تا موجب ایجاد کف زیاد و در نتیجه خراب شدن مایع نشود.

4. استراحت دادن به مایع حباب ساز درست شده

مایع حباب ساز که درست کردید تقریبا آماده استفاده است، کافی است چند ساعت یا حتی یک روز به آن خود استراحت بدهید. به‌این‌منظور مایع حباب ساز را در یک مکان خنک و تاریک نگهداری کنید. بعد از گذشت زمان یاد شده مایع حباب ساز شما آماده استفاده است. یادتان باشد آن را سریع استفاده کنید، چراکه خاصیت حباب‌ساز بودن محلول فقط 1 تا 2 هفته دوام دارد.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران